Det bedste indeklima er det, du ikke skal tænke på

Hos os får du hjælp til alt inden for indeklima, og det der har at gøre med at skabe et behageligt miljø i og omkring dit hus.

Vores klima i Norden gør, at vi er meget indenfor og skiftende vejr, varme- og kuldepåvirkninger giver udsving i luftfugtigheden, og udsving i om din bolig er gennemvarmet eller fugtig. Det kan derfor gøre mærkbar forskel at få den rette varmepumpe, affugter eller det rigtige klimaanlæg. Hos Klimabrands og vores forhandlere kan du finde rådgivning, viden og hjælp til de klimaprodukter, der kan forbedre den situation, du står i.

Indeklima i balance

Med den rigtige varmepumpe, klimaanlæg eller affugter, får du balance indenfor. Dit hjem bliver sundere at være i, og du får et indeklima, der passer til boligen.

Har du købt sommerhus?

Er der kun elvarme i dit sommerhus, vil du med en varmepumpe opleve en reducering til en fjerdedel af elforbruget. Ved at skifte til en ny varmepumpe, får du et bedre indeklima, højere energiklasse på varmepumpen og lavere lydniveau.

Gør noget ved hyggen

Vejret i Norden kan udfordre vores indeklima. Derfor har vi brug for de rigtige varmekilder. Med den rette varmepumpe eller kamin fordeles varmen effektivt og med optimal ydeevne.

Hvem gider tænke på, at det er for koldt eller for varmt eller fugtigt?

Det gider vi!

Qlima Supreme WIFI S 7035

Den perfekte varmepumpe til det nordiske klima

I Norden kan vi både opleve brandvarme somre og iskolde vintre – denne model fra Qlima er specialdesignet til begge spektre af vejret. Den kan bruges til private hjem, men egner sig også særligt godt til sommerhuset, hvor den kan holde en fast temperatur på 8 grader hele vinteren. En luft-til-luft varmepumpe kommer med en lang række fordele, men læg særligt mærke til følgende:
  • Miljøvenlig
  • Godt for indeklimaet
  • Nem og billig at installere
  • Kræver ikke vandbårne radiator
S 70 serien er vores A+++ platform med en special tilpasset varmepumpe til at klare den nordiske klima. I S 70 serien får man den højeste mulige energiklasse samt den højeste max varmeeffekt. I alle vores varmepumper er der varmekabel i udedelen således at varmepumpen fungerer helt ned til -25 grader. Ligeledes har alle modeller i S 70 serien wifi styring via smartphone. OBS: Eftersom anlægget indeholder kølemiddel skal en autoriseret kølemontør altid kontaktes ved montering eller vedligehold. Bemærk også, at rørsæt og 5-ledet 2,5 mm2 ledning skal købes for sig.

Vejl. udsalgspris 12.999,00 DKK

Varmepumpe Guide

Spørgsmål 1 af 4

Hvilken type bolig søger du en varmepumpe til?

Spørgsmål 2 af 4

Hvilken energiklasse skal varmepumpen som minimum overholde?

Spørgsmål 3 af 4

Hvor stort er det primære rum, som varmepumpen skal opvarme / afkøle?

Spørgsmål 4 af 4

Isoleringen af dit hus

Vejl. udsalgspris DKK

Mere om produktet

Alternative anbefalinger