logo

Topkvalitet tilpasset til dine behov

Vi er stolte af at præsentere vores eget brand, Andersen Electrics, der specialiserer sig i førsteklasses og pålidelige varme- og klimaløsninger skræddersyet til det nordiske klima.

Med rødder grundlagt af Mads Andersen, en erfaren elinstallatør med mange års erfaring i branchen, er vores brand bygget på solid faglig viden og et dybfølt ønske om at levere kvalitetsprodukter, der sikrer et behageligt indeklima.

Vores produkter er designet med fokus på både kvalitet og funktionalitet til rimelige priser. Vi prioriterer en god brugeroplevelse højt, brugervenlighed og enkel installation.

Vi vil altid gerne vejlede og rådgive dig om den optimale løsning, der passer til dine behov, baseret på faktorer såsom boligstørrelse, alder, isolering og meget mere. Hos os er din tilfredshed vores topprioritet.

Andersen Electric AE 9000 Varmepumpe

AE 12000

AE 18000

AE 24000

APOLLO 48000

VEGA FLOW Basic

Quick Install v.2

VEGA FLOW WiFi

Nordic One – 12kW

Nordic One – 15kW

Nordic One – 22kW

Nordic One – 7kW

Nordic Nature – 12kW

Nordic Nature – 15kW

Nordic Nature – 7kW

Kvalitetsprodukter til forskellige behov

Vi har et bredt udvalg af produkter, som blandt andet omfatter ventilatorer med varmegenvinding, luft til luft- og luft til vand-varmepumper velegnede til rum i forskellige størrelser, ventilationsløsninger og førsteklasses tilbehør. Vi har også mobile løsninger i vores sortiment, som giver dig mulighed for at opvarme og afkøle forskellige rum, garager, campingvogne mm.

Det er vigtigt at overveje dine klimainstallationer af både miljømæssige og økonomiske årsager. Vores produkter fra Andersen Electrics er et fremragende alternativ til traditionelle olie- og gasfyr – og de kan have en betydelig positiv indvirkning på din varmeregning og på miljøet!