A new generation of indoor climate

ELL er vores eget eksklusive og innovative brand, som repræsenterer en ny generation af klimaprodukter, hvor funktion og æstetik går hånd i hånd. I dette sortiment vil du ikke finde nogle store hvide klodser, som forringer din indretning. Faktisk indgår hvid slet ikke i vores farvepalet – det gør derimod en række moderne nuancer, som passer ind i en nutidig moderne indretning.

Ved at investere i ELL får du ikke kun en stilfuld tilføjelse til din indretning, men også betydelige forbedringer af dit indeklima.

Vores produkter skaber et sundere og mere tempereret miljø, der bidrager til din komfort og velvære.

Vores produkter er velegnede til både private hjem, ferieboliger, restauranter og kontorer, hvor der kræves effektive og elegante indeklimaløsninger. Vi forstår, at valget af klimaprodukter er en vigtig beslutning. Derfor står vores kundeservice altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den nødvendige information til at træffe den rigtige beslutning. Kontakt os endelig for yderligere information.

logo

ELL Front 

Choose base – change color

ELL Front forener æstetik og funktionalitet perfekt. Med vores ELL Front varmepumpe kan du tilpasse både basen og farven, hvilket giver dig frihed til at skabe et personligt præg på din indretning.

Vores samarbejde med Gabriel, en førende leverandør af møbeltekstiler i Europa, sikrer dig et bredt udvalg af farver i deres unikke Tale-tekstil, så du kan finde den perfekte match til din indretning. ELL Front sikrer effektiv luftcirkulation og optimal opvarmning og afkøling året rundt.

 

Se produkt

ELL Tall

Flexible and sleek design – endless opportunities

ELL Tall er en varmepumpe med et unikt vertikalt design, der ikke kun fordeler luften effektivt i rummet, men også tilføjer en elegant touch til enhver moderne indretning. Med sin slanke silhuet og mørke farvetone bringer ELL Tall et eksklusivt og minimalistisk udtryk til dine omgivelser.

ELL Tall er ikke kun æstetik. Det er en kraftfuld enhed, der effektivt opvarmer og afkøler større rum uden at optage meget plads. Det ideelle valg for private hjem, kontorer og restauranter, der søger effektiv klimakontrol uden at gå på kompromis med stilen.

 

Se produkt

ELL Solid

Solid design, solid impact

ELL Solid varmepumpen er designet til at udnytte varmen, der stiger op fra gulvet, hvilket sikrer behagelig opvarmning og afkøling af rummet. Med sit minimalistiske og moderne design passer den ind i de fleste miljøer.

Solid er bygget af kvalitetsmaterialer, der sikrer pålidelig drift og lang levetid. ELL Solid varmepumpen er perfekt til byggerier op til 120 m2, selv i det krævende nordiske klima, og sikrer optimal temperatur hele året rundt.

 

Se produkt

ELL Breeze

Efficient and noiseless cooling

Opdag vores innovative køleløsninger med vores to unikke produkter: ELL Breeze Dual og ELL Breeze High. Mens ELL Breeze Dual imponerer med sit 2-i-1-design, der giver fleksibilitet til både gulv- og bordbrug, tilbyder ELL Breeze High en støjfri køleoplevelse med justerbar højde.

Begge produkter kommer i elegant antracitgrå og leverer effektiv køling med horisontale og vertikale svingninger.

 

ELL Breeze Dual her

ELL Breeze High her

ELL Atmos/Aura

Get comfort all year round with our portable air conditioners

Opdag vores innovative klimaanlægsprodukter: Atmos og Aura. Atmos er det ultimative valg til et behageligt indeklima hele året rundt, med fire funktioner i ét produkt, herunder opvarmning og afkøling.

Aura er den effektive, transportable løsning med tre funktioner: køling, affugtning og ventilation. Uanset om du foretrækker alsidighed eller fokus, har vi den rette løsning til dig.

 

ELL Atmos

  ELL Aura  

logo

ELL Outdoor

All weather performance and innovative design

ELLs varmepumper leveres sammen med udendørsenheden ELL Outdoor.

Den er designet til at opsamle og udnytte energien fra omgivelserne, såsom luften, for at generere effektiv og pålidelig nedkøling og opvarmning til boliger og andre byggerier – uanset årstid og vejrforhold.