Producent: Andersen Electric

VEGA FLOW SILENT PRO ventilator

Elegant Design og Energibesparelse
Vega Flow ventilatoren i hvid kombinerer et elegant design med høj energieffektivitet, perfekt til et sundere indeklima. Den vendbare EC-kanalventilator med tre hastigheder og lavt strømforbrug leverer frost- og kondensfri ventilation, reducerer energiomkostninger og skaber en forfriskende luftstrøm med minimalt energiforbrug. Denne model fås også i en sort udgave med et frontpanel i stof. Klik her for mere information.

Optimalt Indeklima med Smart WiFi Kontrol
Vega Flow ventilatoren forbedrer luftkvaliteten med op til 97% genvindingseffektivitet og reducerer pollen, støvpartikler, kondens og fugt. Det er ideelt for allergikere. Den indbyggede WiFi-funktion giver mulighed for styring fra din smartphone eller tablet, hvor du kan justere indstillinger, oprette tidsplaner og overvåge luftkvaliteten. En fjernbetjening medfølger også for ekstra bekvemmelighed.

Brugervenlig og fleksibel
Vega Flow ventilatoren er både brugervenlig og fleksibel med næsten lydløs drift. Denne model er udstyret med en varmeakkumulerende kugleregenerator, hvilket gør rengøringen enklere og forbedrer både effektiviteten samt varme- og køleopbevaringstiden sammenlignet med traditionelle honeycomb-keramiske generatorer.

Se alle ventilator

Brand Andersen Electric
EAN 5714652001630
Farve Sort
Fjernbetjening Ja
Lydniveau 32.7 dB
Model Vega flow Silent Pro
Mål (BxDxH) 239.6x258x499.7mm (kanalen i væggen er 280-470 mm)
Rumstørrelse m2 46
Temperatur instilling Ja
Varenummer 100932
Vægt 4.2
Wifi connected Ja
Produktblad Download
Manual Download
Energimærke Download