logo

Varme- og klimaløsninger med kvalitet, funktion og service i højsædet

Andersen Electric er vores eget brand med speciale inden for effektive og driftssikre varme- og klimaløsninger tilpasset det nordiske klima. Virksomheden er oprindeligt grundlagt af Mads Andersen, der har en baggrund som elinstallatør og mange års erfaring i elbranchen. Afsættet for Andersen Electric er derfor fagligt funderet og baseret på indgående viden på området og et ønske om at tilbyde kvalitetsprodukter, som kan sikre et godt indeklima.

Produkterne bliver produceret med fokus på kvalitet og funktion til fair priser. Den gode brugeroplevelse er et af de vigtigste parametre for os, både når det gælder produktoplevelsen, indeklima og komfort, nem installation, brugervenlig betjening og ikke mindst service. Vi er altid klar med råd og vejledning i, hvilken løsning der er den optimale for dig baseret på faktorer som boligens størrelse og alder, isoleringsgrad mv.

Tectro R 236

Sund varme Vægekamin fra Tectro som kan anvendes off grid bare på batteri, hvilket gør...

Tectro SRE 1330 TC-2

Sund varme Laserkaminerne fra Tectro har et avanceret, elektronisk styret brændersystem....

Kvalitetsprodukter til forskellige behov

Vores sortiment består bl.a. af ventilatorer med varmegenvinding, luft til luft- og luft til vand-varmepumper til rum i forskellige størrelser, ventilationsløsninger og ikke mindst kvalitetstilbehør. Du finder også mobile løsninger, så du kan opvarme og afkøle forskellige rum, garager, campingvogne osv. efter behov.

Der er mange gode grunde til at kigge sine klimaløsninger efter i sømmene – både miljømæssige og økonomiske. Klimaløsninger fra Andersens electrics løsninger er gode alternativer til eksempelvis olie- og gasfyr, og de kan have en betragtelig positiv effekt på varmeregningen og ikke mindst miljøpåvirkningen. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle nye produkter, som dækker forskellige behov inden for varme og klima og bidrager til et bedre indeklima.

Varmepumpe Guide

Spørgsmål 1 af 4

Hvilken type bolig søger du en varmepumpe til?

Spørgsmål 2 af 4

Hvilken energiklasse skal varmepumpen som minimum overholde?

Spørgsmål 3 af 4

Hvor stort er det primære rum, som varmepumpen skal opvarme / afkøle?

Spørgsmål 4 af 4

Isoleringen af dit hus

Vejl. udsalgspris DKK

Mere om produktet

Alternative anbefalinger